Sider

18.02.2012

Retro mam!...



Som jeg skrev tidligere skulle den stå på eksperimenterende Mormor mad idag.

Og her er den så! haha

Hvis du er en af dem, der tit har overvejet om smagen af glaseret skinke, kan overføres til andet mad? Jamen så er her bevis for, at det snildt kan lade sig gøre!

Jeg spiser helst ikke gris (og ko for den sags skyld) Så her har jeg glaseret kalkun med dijon sennep og brun farin, og så i ovnen...

Serveret med flødekartofler og hvidløgs/smørstegte gulerødder og bønner.

Vi faldt over de skønne øko drikke idag i Fakta, og de passede jo glimrende til min retro ret ;-)

3 kommentarer:

  1. Det lyder- og ser fantastisk lækkert ud! Kunne vi få en opskrift? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tine... Tusind tak :-)

      Og det kan du da ;-)

      Kalkunen er smurt med et godt lag dijon sennep, derefter har jeg duppet et ok lag brun farin ovenpå (det er lidt smag og behag hvor meget) Så i ovnen på 200 indtil det ser godt karameliseret og færdigt ud (variere også efter hvor stort stykke kød)

      Hvidløgs gulerødderne er utroligt simple, og noget så lækre! Du grovsnitter ca 5 fed hvidløg, smider dem i en gryde med en god klat smør (man behøver ikke at spare) Når hvidløgene er brunet let af, så smøret har taget smag, smider du gulerødderne i, jeg snitter dem helst i stænger for syns skyld... Når de er ved at være der (stik i dem med en gaffel, de skal være lidt bløde) så har jeg her supleret med friske bønner, det plejer jeg ikke, men synes det passede til retten...

      Flødekartoflerne er vidst ret standart ;-)

      Håber det kunne bruges...

      Slet
    2. Fantastisk, tak for det! :)

      Slet